Online magazines

18 februari 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
duidelijke visie trekt klanten aan
Wie vandaag een duidelijke visie heeft en transparantie biedt aan zijn klanten, heeft succes. En dat zijn zeker niet alleen de slagerijen die op een A+-locatie zitten. Het beste voorbeeld is Slagerij Breughel in Wingene. Het ondernemerskoppel heeft op 15 jaar tijd een succesvolle slagerij weten uit te bouwen.
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Op 10 januari 2004 openden Bart Callens en Annelies Clincke als prille twintigers hun eigen slagerij. Meer dan 15 jaar later is de slagerij in centrum Wingene uitgegroeid tot een indrukwekkende kwaliteitsslagerij met een specialiteit in gerijpt vlees.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met...
Time is money. Een leuze die wellicht ook voor u geldt. Het is daarom cruciaal dat u samenwerkt met partners die u hierin kunnen ondersteunen. Dat heeft Irinox maar al te goed begrepen.
Slagerij Burms wenste een nieuwe vloer voor hun voedingsatelier / verwerkingsruimte. Deweco plaatste een duurzame en hygiënische slagerijvloer die voldoet aan de strengste HACCP-, antislip- en voedingsnormen.
U staat er als zelfstandig slager vaak beter voor als u de krachten kunt bundelen met andere collega’s. Dat kan door u aan te sluiten bij een beroepsvereniging: je blijft baas in eigen zaak, maar je krijgt wel de ondersteuning van...
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.