Online magazines

24 februari 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
naar de perfecte werkomgeving
Als vakblad vinden we het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren zodat u optimaal te werk kan gaan. Zo geven we u tal van tips: van de ideale ateliervloer tot de beste kassaweegschaal voor uw zaak. 
Marie Verhulst
Bladmanager
 

Versheid, rotatie en vakkennis in paardenvlees zijn van cruciaal belang bij iedere keuze van het soort paardenvlees, of het nu Belgisch, Europees of Zuid-Amerikaans is. Om in het variabele aanbod topkwaliteit te herkennen en de juiste selectie...

Shockvriezen behoudt alle aspecten van de voeding en is dus perfect vergelijkbaar met verse voeding. Afhankelijk van het type product, kan shockvriezen ervoor zorgen dat je het 6 tot 18 maanden kan bewaren zonder in te boeten...
Het vakblad Chocolaterie zet ook in 2021 het vakmanschap van de chocolatiers in de kijker met de 'Belgium Chocolate Awards'. Deze editie staat in het teken van de Olympische Spelen en ziet er met meer dan 50 deelnemers opnieuw veelbelovend uit.
Voedselveiligheid is prioritair in uw branche. Vandaar dat uw ateliervloer aan de strengste hygiëne-eisen moet voldoen. Tegelijkertijd is het belangrijk te gaan voor een slijtvaste, veilige en duurzame oplossing die past binnen uw planning en budget.
Om tal van redenen kunt u de aankoop van een nieuw kassasysteem overwegen. Misschien is uw oude systeem wel gewoon aan vervanging toe, wegens een mechanisch defect. Of u vernieuwt uw winkel,...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.