In dit online magazine gaan we dieper in op de techniek van het shockvriezen. Dankzij de enorme snelheid waarmee de gewenste temperatuur bereikt wordt, kan je heel wat tijd besparen zonder in te boeten op kwaliteit en textuur. Ontdek het verhaal van chef Jeroen Borglevens. Marie Verhulst Bladmanager
Chef Jeroen Borglevens:"Sneller en efficiënter werken, waren de belangrijkste elementen waarvoor ik een oplossing zocht. Zo kwam ik terecht bij de Irinox MultiFresh NEXT Blast Chiller en ik stond meteen versteld van wat je ermee kan doen."
Nu iedereen zich heel bewust is van het belang van hygiëne, verwacht meer dan 30% van de consumenten ook oplossingen. Met de individueel verpakte My Original® Cakes biedt Vandemoortele een antwoord op die vraag.
Kazen werpen zich op als heel dankbare zuivelproducten waar je uiteenlopende dingen mee kan doen. Om de consument daarvan te overtuigen en de verkoop ervan te boosten is het echter belangrijk om rekening te houden met wàt er precies werkt.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.