Online magazines

03 maart 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
BESPAAR TIJD EN ENERGIE
In dit online magazine gaan we dieper in op de techniek van het shockvriezen. Dankzij de enorme snelheid waarmee de gewenste temperatuur bereikt wordt, kan je heel wat tijd besparen zonder in te boeten op kwaliteit en textuur. Ontdek het verhaal van chef Jeroen Borglevens.
Marie Verhulst 
Bladmanager
 
Chef Jeroen Borglevens:"Sneller en efficiënter werken, waren de belangrijkste elementen waarvoor ik een oplossing zocht. Zo kwam ik terecht bij de Irinox MultiFresh NEXT Blast Chiller en ik stond meteen versteld van wat je ermee kan doen."
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
Nu iedereen zich heel bewust is van het belang van hygiëne, verwacht meer dan 30% van de consumenten ook oplossingen. Met de individueel verpakte My Original® Cakes biedt Vandemoortele een antwoord op die vraag.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Kazen werpen zich op als heel dankbare zuivelproducten waar je uiteenlopende dingen mee kan doen. Om de consument daarvan te overtuigen en de verkoop ervan te boosten is het echter belangrijk om rekening te houden met wàt er precies werkt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.