Online magazines

24 maart 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
wees er voor al uw klanten
Heel wat consumenten zeggen niet voorgoed vaarwel tegen hun stukje vlees, maar geven de voorkeur om af te wisselen tussen vegetarische/veganistische maaltijden en een maaltijd met vlees. Hoe kan u als slager hierop inspelen?
Marie Verhulst

Bladmanager
 
Wagyu beef kent de laatste jaren een enorme opkomst. Na de gastronomische wereld is ook de consument verleid om eens een stukje Wagyu in huis voor een speciale gelegenheid.
Heel wat consumenten zeggen niet voorgoed vaarwel tegen hun stukje vlees, maar geven de voorkeur om af te wisselen tussen vegetarische/veganistische maaltijden en een maaltijd met vlees. Hoe kan u als slager hierop inspelen?
Ter Groene Poorte wil zijn leerlingen de beste opleidingen aanbieden. Dat kan enkel door het lesgeven door echte vaklui. Eén daarvan is Francis Vandermeersch. Nadat hij zijn opleiding slagerij afrondde,...
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
Chef Jeroen Borglevens:"Sneller en efficiënter werken, waren de belangrijkste elementen waarvoor ik een oplossing zocht. Zo kwam ik terecht bij de Irinox MultiFresh NEXT Blast Chiller en ik stond meteen versteld van wat je ermee kan doen."
Kunnen wij Keurslagers iets voor jou betekenen? Ja, zeker en vast. Ja, graag. De rode draad van de vereniging: we ontzorgen onze leden en helpen ze om hun beste zelf te zijn.
Vanaf 1 april aanstaande mag Enrico zich de trotse exclusieve distributeur noemen van Maldon Sea Salt Flakes in de BeNeLux. Sinds begin 2018 voert Enrico de Maldon producten met groot succes in...
Belgische consumenten blijven tuk op smeersalades. De klassiekers staan met stip op één, en voor kwaliteit wordt iets dieper in de portemonnee getast. Gezondere varianten zijn ook binnen brood- en toastsalades een trend.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.