Online magazines

31 maart 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
kies voor authenticiteit
Door kazen van lokale, Vlaamse kaasmakerijen te combineren met authentieke, buitenlandse soorten kan u als slager net dat extraatje bieden. Hoe ziet het ideale kaasassortiment eruit en hoe stelt u het best kaasschotels samen? Ontdek hier tal van tips!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
De moderne slagerij beperkt zich niet alleen tot vlees, maar biedt ook vaker een uitgebreid assortiment kazen aan. Door kazen van lokale kaasmakerijen te combineren met authentieke, buitenlandse soorten kan u als slager net dat extraatje bieden.
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in de beste Hollandse Kaas? Dan ben je bij Treur Kaas aan het juiste adres. Treur Kaas is een kaasgroothandel en familiebedrijf gevestigd in het kaashart van Nederland, Woerden. Met meer dan 65 jaar ervaring in het rijpen en verzorgen van Hollandse kazen
We gingen op gesprek bij keurslager Bart Vingerhoets, die ons vertelde over zijn ervaringen met Joyn. Hij liet zijn oude stempelkaart voor wat het was en schakelde over op het loyaltyplatform van Joyn om zijn klanten punten te laten sparen en beloningen te geven.
Om een goede kaasschotel te maken, moet men met heel wat rekening houden. Zo is het belangrijk om er bij de keuze van de kaassoorten voor te zorgen dat alle basisgroepen vertegenwoordigd worden. Bij de begeleiders zijn er vele alternatieven, gaande van...
Vanaf 1 april aanstaande mag Enrico zich de trotse exclusieve distributeur noemen van Maldon Sea Salt Flakes in de BeNeLux. Sinds begin 2018 voert Enrico de Maldon producten met groot succes in Nederland, binnenkort komen daar België en Luxemburg bij.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.