Covid-19 heeft zeker bij slagers en traiteurs een positieve impact op de omzet. Door het opgelegde telewerk smeren we vaker thuis een broodje voor de lunch in plaats van er eentje te bestellen. Een geliefd onderdeel van zo'n broodje, is een heerlijke smeersalade. Wat zijn de trends en welke klassiekers zijn onmisbaar in uw assortiment? Marie Verhulst Bladmanager
Belgische consumenten blijven tuk op smeersalades. De klassiekers staan met stip op één, en voor kwaliteit wordt iets dieper in de portemonnee getast. Gezondere varianten zijn ook binnen brood- en toastsalades een trend.
Donuts, ooit exclusief verkrijgbaar aan de overkant van de oceaan, maar ondertussen overal ter wereld immens populair. En dus ook onmisbaar in jouw bakkerij.
Dagelijks de smaakpapillen triggeren door te experimenteren met unieke ingrediënten en geen tijd verliezen aan de administratieve rompslomp; het lijkt een utopie. Niets is echter minder waar dankzij de troeven van de software.
Voor het afbakken van broodjes bieden verschillende oventypes een oplossing. Denk maar aan de gewone oven en de bake-off oven. Het toestel dat eigenlijk echter speciaal voor deze functie is ontwikkeld, is de bake-offoven.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.