Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
roken brengt extra smaakdimensie
"Roken was vroeger een manier om de houdbaarheid van vlees of vis te verhogen. Vandaag wordt er vooral nog gerookt omdat we die gerookte smaak gewoon lekker vinden." Aan het woord is Jan-Reimer Westerhuis, expert in outdoorcooking. Ontdek hier een aantal onmisbare tips!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Het roken van vis of vlees werd vroeger gedaan om het eten langer te kunnen bewaren, vandaag wordt er nog steeds gerookt vanwege de specifieke smaak. Jan-Reimer Westerhuis is expert in het roken en legt de basisprincipes uit.
In juli 2009 openden Pieter Lonneville en zijn vrouw Lien Vanrafelghem hun eigen restaurant en traiteurwinkel in een voormalige beenhouwerij in Brugge.
De historische sportzomer 2020 werd een jaartje uitgesteld en dus maken we ons nu op om opnieuw te supporteren voor onze voetballers, wielrenners en andere topatleten! De ideale snack voor supporters en alle Belgen die fier zijn op hun land!
Begin maart opende een nieuwe Jumbo vestiging in Goor, Nederland. Volgens Jumbo het meest duurzaam ontworpen supermarktpand van de Benelux.  Diverse duurzaamheidsaspecten zorgen voor een totale BREEAM-ontwerpscore van 90,79%.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.