Online magazines

11 mei 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
ONTVANG EEN GRATIS JOYN-CAMPAGNE T.W.V. €500

 

De digitale klantenkaart Joyn wordt op dit moment door meer dan 5000 handelaars in België gebruikt om hun klanten tot 3 keer vaker te laten terugkomen.


Sinds het begin van de corona-pandemie in 2020 is digitale communicatie belangrijker dan ooit, en daarom biedt Joyn nu een gratis online advertentiecampagne aan ter waarde van €500 voor iedere handelaar die Joyn wil beginnen gebruiken.

 
Peter Lambrechts van Leonidas Fleur gebruikt Joyn intussen al jaren, en is niet meer weg te slaan: "Het is snel, efficiënt, en ik kan op een heel eenvoudige manier mijn klantenpotentieel bereiken."
Ook slager Bart Vingerhoets en patissier Jenthe Van Thillo lieten hun oude stempelkaart voor wat het was en schakelden over op het loyaltyplatform van Joyn om hun klanten punten te laten sparen en beloningen te geven.
Neem je deze maand contact op, dan zal je bij de start met Joyn in je winkel gratis de mogelijkheid krijgen om een coupon of advertentie te laten versturen naar maximaal 5000 consumenten in jouw buurt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.