Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
NAAR DE MEEST GESCHIKTE ATELIERVLOER IN 6 STAPPEN

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is de keuze voor een nieuw vloerconcept niet eenvoudig. Het is zaak de materialen tegen elkaar af te wegen en rekening te houden met aandachtspunten inzake onderhoud, veiligheid en duurzaamheid. Voor welke vloer u ook opteert, een uitstekende afwatering is cruciaal. Hoe kiest u nu de meest geschikte ateliervloer? We geven u graag een stappenplan!


Jade Lambrecht
Bladmanager
 
Voedselveiligheid is prioritair in uw branche. Vandaar dat uw ateliervloer aan de strengste hygiëne-eisen moet voldoen. Tegelijkertijd is het belangrijk te gaan voor een slijtvaste, veilige en duurzame oplossing die past binnen uw planning en budget.
Bij nen halven Gentenaer iene Gentse Keizer veur niet * Vraag ernaar bij uw grossier! Actieperiode van 10/05 tot 21/05 * Bij aankoop van ½ Gentenaer, 1 Gentse Keizer gratis.
Wie op tijd en stond de markt in Roeselare doorkruist, heeft ongetwijfeld zijn oog al laten vallen op Lamon Traiteur. Mathieu Vanneste staat aan het roer, de eerste generatie die niet van Lamon afstamt. "Het concept is over een andere boeg gegooid."
Theesommelier Peter Deprez ontwikkelde een artisanale en natuurlijke ijsthee waarbij je gewoon koud water moet toevoegen aan een thee-infusie.
Heel wat consumenten zeggen niet voorgoed vaarwel tegen hun stukje vlees, maar geven de voorkeur om af te wisselen tussen vegetarische/veganistische maaltijden en een maaltijd met vlees. Hoe kan u als slager hierop inspelen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.