Online magazines

19 mei 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
barbecuegebeuren laat zich inspireren door gezonde en exotische trends
Barbecueën is een sociaal gebeuren in feeststemming, waarbij de traditie van vlees en vis op de grill met wat sla en dipsausjes plaats moet ruimen voor creatieve en gezonde recepten. Sommigen houden het bij seizoensgebonden biogroenten uit eigen regio, anderen laten zich verleiden door exotische producten uit alle hoeken van de wereld. Een ding is zeker: het barbecuegebeuren laat zich inspireren door gezonde en exotische trends. 

Jade Lambrecht
Bladmanager
 
Nog nooit was barbecueën zo populair. De winterbarbecue is in opmars, maar samen met de eerste zonnestralen krijgen de mensen zomerse barbecuekriebels.
Bij nen halven Gentenaer iene Gentse Keizer veur niet * Vraag ernaar bij uw grossier! Actieperiode van 10/05 tot 21/05 * Bij aankoop van ½ Gentenaer, 1 Gentse Keizer gratis.
Als chef wil je efficiënt werken in de keuken. Door hun romige consistentie blijven de Vandemoortele® Yogorette en de Thousand Islands vinaigrette beter op de salades liggen en hechten ze zich beter aan pastasalades. Zo bespaar je tijd en geld.
Winterse hartige maaltijden maken plaats voor frisse gerechten. Bij kazen is dit niet anders. Door als delicatessenzaak uw klanten te inspireren met gerechten en hen kazen te laten proeven, kunt u uw omzet in het kaassegment in de zomer vergroten!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.