De overgrote meerderheid (86%) verwacht van een belegd broodje in de eerste plaats dat het kraakvers is. Bij het maken van de keuze voor een broodje geeft smaak de doorslag: 81% vindt dat ‘het lekker moet zijn’, 44% kiest voor een voedzaam broodje en 33% vindt dat ‘het gezond moet zijn’. De andere resultaten van de Belegde Broodjes-enquête van Panos vindt u in dit online magazine.
Naar aanleiding van hun vernieuwd broodjesassortiment, vroeg Panos in een uitgebreide Belegde Broodjes-enquête aan 3.802 Belgen naar hun mening, (smaak)voorkeuren en gewoonten rond brood en belegde broodjes.
Rik Lanckriet is al meer dan 20 jaar slateler, hij kent de kneepjes van het vak als geen ander. Elke dag staat de West-Vlaming paraat in zijn uitgestrekte serres om de lekkerste kropsla tot bij ons te brengen.
De eerste erkenningsronde van 2021 voor Vlaamse traditionele streekproducten levert een erkenning op voor acht producten: rauwmelkse kaas, droge wordt, hennepot, kipkap, filet d'Anvers, gekookte uier, gerookte sprotfilets en heilbot.
In de vorige poll gaf maar liefst 46% aan dat de interesse in paté de laatste jaren is gestegen. Wij polsen graag nog even welke patésoort bij u het meeste wordt verkocht.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.