- 25 november 2019
- | Bron: Bakery
Hoe belangrijk is ijs voor uw zaak?
Hoe belangrijk is ijs voor uw zaak? Exclusief onderzoek Chocolaterie en Bakery Magazine zullen in 2020 het potentieel van ijsproducten voor uw zaak verder belichten en daarom polsen we graag al even in welke mate u nu met ijs bezig bent. Het enige wat u hoeft te doen is 4 vragen beantwoorden. Alles verloopt anoniem. De resultaten krijgt u volgend jaar in een artikel in het magazine en in de nieuwsbrief. Vul hier uw antwoorden in: http://inschrijven.pmg.be/nl/eloket/275/1 Hartelijk dank!
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.