- 24 oktober 2017
Gentenaer
Gentenaer Gentenaer: de smaak van een (eigen)wijs volk Gentenaer is een Goudse kaas die voorkomt uit de Vlaemsche traditie van genieten. De kaas wordt op natuurlijke wijze gerijpt op houten planken. Na 8 maanden ontluikt zijn sublieme zoete smaak in een Gents traditioneel kaaspakhuis. Met trots draagt deze fiere Gentenaer het zwarte zegel met opschrift 'Gerijpt op Gentse bodem'. Een traditie die al op meer dan 100 jaar ervaring kan rekenen. Meer info op www.gentenaer.be .
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.