ROKA Cheese Crispies Gouda  

ROKA Cheese Crispies Gouda

ROKA Cheese Crispies Gouda Dit is het kaaskoekje naar het originele recept uit 1946, van de Delftse banketbakker Jo Roodenrijs, de oprichter van ROKA. De basis van verfijnd bladerdeeg (90 lagen), 30% zorgvuldig gerijpte oude Goudse kaas en andere hoogwaardige ingrediënten, zorgen voor een intense kaassmaak. Een kaaskoekje dat smelt op de tong. De koekjes bevatten geen smaak-, kleur- of bewaarstoffen en passen perfect bij een speciaal biertje, een gin tonic of een lekker wijntje.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.