SLAGER ERWIN MERTENS OPENT TWEEDE WINKEL IN FOODHAL 'DE SMIDSE'

Overdekte, ambachtelijke markt in Leuven

Erwin Mertens: “Het accent ligt op vleeswaren, vers vlees en traiteurgerechten” © Frigomil
Erwin Mertens: “Het accent ligt op vleeswaren, vers vlees en traiteurgerechten” © Frigomil

Eind vorig jaar opende de overdekte foodhal 'De Smidse' in Leuven haar deuren. De Smidse is een toonbeeld van renovatie van een statig gebouw aan de Vaartkom, waar destijds brouwerij Artois het smeedwerk voor alle brouwerijactiviteiten en de hoefijzers van de paarden vervaardigde. De overdekte markt biedt onderdak aan tien handelaars in kwaliteitsvolle ambachtelijke voeding en wellnessdiensten. Erwin Mertens (49) van de culinaire slagerij De Kapblok in Heverlee was de voortrekker van het project. Hij opende in De Smidse zijn tweede slagerij.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.