- 19 oktober 2018
- Door Tom Dejonghe
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Hoe weet u of waterbehandeling nodig is?
Water ontharden of verzachten ontdoet het van calcium en magnesium, zodat keukentoestellen met warm water langer meegaan, leidingen en kranen minder verstoppen … Vaatwassers leveren ook meer glanzende vaat op met minder detergent. Meer glans verkrijgt u eveneens dankzij omgekeerde osmose, die niet alleen calcium en magnesium, maar nagenoeg alle opgeloste mineralen en zouten uit het water haalt, zodat er geen enkele neerslag achterblijft op de vaat. Filtratie verwijdert dan weer sediment en onopgeloste deeltjes, die kunnen leiden tot corrosie en verstopte filters van onder meer toestellen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.