MARKT NATUURLIJK GEKWEEKT VLEES GROEIT

Grotere bewustwording beïnvloedt stijgende vraag

Het duurzaamheidsbesef onder de consumenten groeit en dat leidt naar de vraag hoe dieren worden geteeld en geslacht. In deze bijdrage gaan we op zoek naar wat de verschillende vleesproducten onderscheidt van elkaar. Wat is het verschil tussen natuurlijk gekweekt vlees (natuurvlees), biologisch gekweekt vlees (biovlees) en zijn reguliere soortgenoten? Is het zijn meerprijs waard? Is natuurvlees of biovlees gezonder? We vragen raad aan Veronique Roosens van De Groene Slager in Wijnegem.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.