- 18 september 2017
Samenwerking Hendrik Dierendonck en Ellis
Samenwerking Hendrik Dierendonck en Ellis New and improved versie van de Meatlover Ellis Gourmet Burger komt het met een new and improved versie van de Meatlover op de proppen. Partner in crime is beenhouwer Hendrik Dierendonck, die zijn passie voor vlees wederom in een Ellis burger mag gieten. Wat mag de klant verwachten? De burger zelf bestaat uit rundvlees van topkwaliteit en krijgt het gezelschap van zachte pulled beef en een krokante crumble van rundvlees. De burger wordt afgewerkt met gekarameliseerde uien, gemarineerde rode ui, zijdeachtige gesneden ijsbergsla en mosterdmayonaise. Het broodje dat deze meat love bijeenhoudt, is een overheerlijke bun in briochestijl. Hendrik Dierendonck: “De New Meatlover is het resultaat van het werk van o.a. gepassioneerde slagers die de kwaliteit van weleer ingenieus doen samensmelten met de kennis van vandaag. Je proeft het ambachtelijke werk doorheen de unieke selectie van het West-Vlaamse rundvlees.”
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.