Country Style stokbroden wit

Een uitbreiding van het reeds ruime aanbod van La Lorraine (vroeger Dauphine) stokbroden. De country Style stokbroden verleiden met hun uitzicht: grote insnijdingen en mooi bebloemd om het helemaal af te maken, maar ze zijn meer dan enkel mooi. De karaktervolle en geroosterde smaak van deze stokbroden danken we aan het gebruik van zuurdesem en mout. De bruin Country style stokbroden volgen hetzelfde unieke receptuur als de witte Country Style, maar werden nog verrijkt met extra mout en volkorenbloem om de bruine kleur te benadrukken. Deze geroosterde smaak zorgt ook voor een heerlijke geur én wat overtuigd beter dan een lekkere broodgeur? 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Breid uw assortiment uit met bake-offproducten

Bake-offproducten bieden een slimme manier voor slagers en delicatessenzaken om het assortiment uit te breiden en de omzet te verhogen. We bespreken de voordelen van deze producten, geven praktische tips en bekijken de nieuwste trends in de markt.

Pastridor PLUS stokbroden en piccolo’s: snel klaar, lekker en flexibel

Foodservice professionals letten bij de keuze van broodjes op gebruiksgemak, (kosten)efficiëntie, snelle service en zo weinig mogelijk verspilling. Daar speelt het PLUS-gamma van Pastridor op in...

Broodjesmanden en verrassingsbroden

Verrassingsbroden en broodjesmanden zijn klassieke hongerstillers voor een receptie, een feestje of een zakelijke bijeenkomst, maar met een beetje creativiteit blaas je deze klassieker nieuw leven in. Kom verrassend uit de hoek met een kleurrijke presentatie die inspeelt op actuele trends en thema's. Je kunt eindeloos variëren en combineren met broodsoorten, werken rond seizoenen of streekproducten en alles perfect voorbereiden.

Tips & Tricks broodjesafdeling

Vandaag de dag willen steeds meer slagers en traiteurs inspelen op het succes van belegde broodjes. Wie een degelijk en aantrekkelijk assortiment wenst aan te bieden, moet echter met enkele zaken rekening houden. Denk maar aan de minimale voorzieningen op het gebied van inrichting en handling, de winkelopstelling of de wettelijk bepaalde regels in verband met hygiëne en voedselveiligheid. In dit artikel nemen we de inrichting van een broodjesafdeling onder de loep. U krijgt een handig overzicht van de belangrijkste aandachtspunten en een aantal tips en tricks.

Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine