Pastridor PLUS stokbroden en piccolo’s: gebruiksgemak voorop
Snel klaar, lekker en flexibel
Foodservice professionals letten bij de keuze van broodjes op gebruiksgemak, (kosten)efficiëntie, snelle service en zo weinig mogelijk verspilling. Daar speelt het PLUS-gamma van Pastridor op in. De stokbroden en piccolo’s hebben een korte afbaktijd (3x sneller dan traditionele broodjes) en dat biedt tal van voordelen.
Afbakken: 4 tot 7 minuten
Vers brood op elk moment
De PLUS-broden zijn langer en warmer voorgebakken. Ze kunnen in slechts 4 tot 7 minuten worden afgebakken en geserveerd. En dat zonder te ontdooien. Zo kan je veel flexibeler inspelen op piekmomenten en afbakken wanneer het nodig is. Maar ook in de dalmomenten, wanneer er geen brood meer klaarligt, kan je klanten snel bedienen. Zo krijgen klanten op elk moment van de dag versgebakken, krokant brood.


Minder voedselverspilling
Deze aanpak betekent ook dat er minder voedsel wordt verspild. De kortere afbaktijd helpt bij het beperken van de energiefactuur. Voor nog meer gebruiksgemak kan je opteren voor de voorgesneden broodjes.
12 varianten
Pastridor biedt 12 varianten aan van de PLUS-stokbroden en piccolo’s – wit of meergranen, voorgesneden of niet, van 17 tot 57 centimeter. Voor elk wat wils dus. Alle PLUS-broden bevatten bovendien meer dan 3% vezels en dankzij het neutrale smaakprofiel lenen ze zich tot heel veel bereidingen: van klassiek beleg tot creatieve toppings.

