Lamon Traiteur innoveert met trendy foodconcepten

Wie op tijd en stond de markt in Roeselare doorkruist, heeft ongetwijfeld zijn oog al laten vallen op Lamon Traiteur. Vijf generaties lang was familie Lamon heer en meester in het charmante slagerijzaakje in de West-Vlaamse stad. Ondertussen staat Mathieu Vanneste aan het roer, de eerste generatie die niet van Lamon afstamt. “De naam is bewust behouden, maar het concept heb ik over een andere boeg gegooid. We zijn niet langer een klassieke slagerij, we profileren ons eerder als gastronomische delicatessenzaak met kwalitatieve bereidingen”, steekt Mathieu van wal.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.