- 17 maart 2021
- Door Jade Lambrecht
Lamon Traiteur innoveert met trendy foodconcepten
Wie op tijd en stond de markt in Roeselare doorkruist, heeft ongetwijfeld zijn oog al laten vallen op Lamon Traiteur. Vijf generaties lang was familie Lamon heer en meester in het charmante slagerijzaakje in de West-Vlaamse stad. Ondertussen staat Mathieu Vanneste aan het roer, de eerste generatie die niet van Lamon afstamt. “De naam is bewust behouden, maar het concept heb ik over een andere boeg gegooid. We zijn niet langer een klassieke slagerij, we profileren ons eerder als gastronomische delicatessenzaak met kwalitatieve bereidingen”, steekt Mathieu van wal.
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer