- 28 november 2017
BonRill
BonRill Een fijne rillette van varkensvlees. Een smeuïge, traditionele bereiding die kan omschreven worden als een fluwelige paté. Guido Vandromme van Vandromme Vleeswaren was creatief en hij zocht iets nieuw. In Frankrijk had hij rillettes gegeten en hij vond dat het beter kon. Nadien begon hij te experimenteren, op zoek naar een betere rillette. Na vele pogingen werden de rillettes bereikt die hij in zijn hoofd had. Perfect smeerbaar, ideale beet, fluweelzachte structuur, de optimale smaak en niet te vet. De rillettes uit Ieper zijn de pot intussen ontgroeid en zoon Frans Vandromme ontwikkelde later een manier om aan de grotere vraag te voldoen, het recept van Guido volledig respecterend.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.