- 15 juni 2020
- Door Charlotte De Noose
Mals en smaakvol varkensvlees dankzij brasvoeding
Brasvar uit Nevele wordt gerund door de gepassioneerde kwekers Kristof, Angelique en zoon Louis. Net zoals varkens vroeger naast de woning de overschotten kregen van de keuken, krijgen de varkens ten huize Brasvar het natte brasvoer. Dat verklaart de mooie structuur en de authentieke smaak van het vlees. De kwekers spreiden hun vakmanschap tentoon met alle respect voor zowel dier en milieu als grossiers, klanten en consumenten. Slagers worden perfect ondersteund met promomateriaal en dankzij inspiratiesessies in het Brasvarcafé.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.