- 01 september 2020
- Door Marie Verhulst
Slagerij Breughel eert de connectie met natuur en dier
Op 10 januari 2004 openden Bart Callens en Annelies Clincke als prille twintigers hun eigen slagerij. Meer dan 15 jaar later is de slagerij in centrum Wingene uitgegroeid tot een indrukwekkende kwaliteitsslagerij met een specialiteit in gerijpt vlees. Het geheim van Slagerij Breughel? Een slagerij waar de link met de natuur gerespecteerd wordt, met de beste kwaliteit en smaak van vlees als resultaat. Hoewel lokaliteit nu alomtegenwoordig is, werken Bart en Annelies al vanaf het begin met lokale boeren in de streek. En wat met de toekomst? “Er zal altijd een plaats zijn voor een kwaliteitsslagerij, ook al zal men minder vlees eten.”
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.