Bake-off brood Partnercontent

Verwen je gasten met feestelijke kant-en-klare patisserie

De eindejaarsfeesten staan binnenkort weer voor de deur. Dan verwachten je gasten nét iets meer van je dessertcreaties. Om iets bijzonders op tafel te brengen, haal je het beste in jezelf naar boven. Of haal je eenvoudigweg het beste naar boven: de pure finesse van Patisserie du Chef®, kant-en-klare patisserie om jouw werk als traiteur/cateraar te vergemakkelijken. Patisserie du Chef® staat garant voor smaaksensatie en is de perfecte basis om je eindejaarsdesserts creatief af te werken. We geven je alvast heel wat inspiratie.

rzg

Vermijd stress tijdens de eindejaarsdrukte

Laat je verrassen door het gebruiksgemak van Patisserie du Chef®: kant-en-klare diepgevroren desserts die na het ontdooien smelten in de mond. Vol smaak. Maar ook een lust voor het oog. Door de hoge afwerkingsgraad kan je ze direct serveren waardoor je de workload onder controle houdt. Wil je ze toch een persoonlijke touch geven, dan werk je ze af naar wens – zo houd je ook de foodcost in de hand.

Wat dacht je van deze heerlijke eindejaarscreaties: vuurwerk met crème brûlée, een speelse peer-karamelsymphonie, een knallende sablé citroen met meringue, of ga je voor klassiek met een knisperend tiramisufestijn? Welke creatie zet jij op je menukaart dit eindejaar?brochure

Download onze inspiratiebrochure boordevol versnijdingstips, presentatietechnieken, unieke eindejaarsrecepten en andere tips en tricks om jouw werk te vergemakkelijken. Want met kant-en-klare kwaliteit win je veel tijd.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Met de Crème brûlée stang serveer je een populaire Franse klassieker in een nieuw jasje: een romige moussee op smaak gebracht met vanille. Versnijd in verschillende vormen en tover elke keer een nieuw dessert op tafel! Niet te missen op jouw kaart.

Javanais, passievruchten- en speculoosbavarois behoren tot de meest geliefde desserts. Met de nieuwe voorgesneden platen van Pâtisserie du Chef® bespaar je kostbare tijd tijdens de service, waardoor je je volledig kunt richten op de presentatie van je desserts. Zo zorg je ervoor dat niet alleen de smaak, maar ook het oog wordt verwend.

Voeg deze populaire smaken toe aan je menu en verras je klanten met een perfect afgewerkt dessert zonder extra inspanning!

shrtg

Slimme patisserie-oplossingen

Patisserie du Chef® ondersteunt chefs met uitstekende kwaliteit, puur gebruiksgemak, inspirerende creativiteit en verrassende variëteiten. Nog niet overtuigd? We zetten de voordelen op een rijtje:

  • Bespaar tijd en personeel, ontdooi en serveer meteen
  • Beheer je foodcost en bepaal zelf de afwerking
  • Breng variatie op je kaart met een ruim aanbod van smaken en vormen
  • Creëer meer verkoopmomenten
  • Serveer duurzame kwaliteit met minder additieven, minder suiker en meer lokale ingrediënten

Ontdek het volledige Patisserie du Chef® assortiment op onze website.

Kom proeven tijdens Horeca Expohorecaexpo

Zin om onze nieuwste patisserie creaties te ontdekken & proeven?

Bezoek ons tijdens de Horeca Expo beurs (Stand nr 8207) van 17 tot en met 20 november 2024.

VANDEMOORTELE PROFESSIONAL
OTTERGEMSESTEENWEG-ZUID 816
9000 GENT
+3292424512
vdmprofessional.be@vandemoortele.com
www.vandemoorteleprofessional.com

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine