Aardappelsalade met olijf

Aardappelsalade met olijf

INGREDIËNTEN (4 personen)
• 4 flinke aardappels
• 250 g verkruimelde feta
• 125 ml plantaardige olie
• 80 ml melk, gecondenseerd
• 30 g Bresc Black Kalamata olives tapenade
• 20 g vers gehakte peterselie
• 10 g Bresc Parrillada piri piri
• 10 g Bresc Freshly chopped garlic
• 5 g Bresc Rode peperpuree
• 2 st little gem
• 3 st eieren
• 1/2 limoen
• zout
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappels gedurende 30 minuten op middelhoog vuur. Giet ze af, laat ze uitlekken en afkoelen waarna je de aardappels in plakken van 12 à 13 millimeter snijdt. Voeg de feta, melk, peperpuree, parrillada piri piri, en limoensap toe in de blender en pureer dit tot een egale saus. Kook de eieren 7 minuten en pel en snijd ze daarna in schijfjes. Schik de slabladeren op een schaal en leg de aardappelschijfjes erop. Giet de saus over de aardappels en garneer af met de plakjes ei, olijventapenade en peterselie.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine