Verwen je gasten met feestelijke kant-en-klare patisserie

Het zomerseizoen is nog maar net achter de rug en voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Dan verwachten je gasten nét iets meer van je dessertcreaties. Om iets bijzonders op tafel te brengen, haal je het beste in jezelf naar boven. Of haal je eenvoudigweg het beste naar boven: de pure finesse van Patisserie du Chef®, kant-en-klare patisserie om jouw werk als traiteur/cateraar te vergemakkelijken. Patisserie du Chef® staat garant voor smaaksensatie en is de perfecte basis om je eindejaarsdesserts creatief af te werken. We geven je alvast heel wat inspiratie.
Kant-en-klare desserts
Pâtisserie du Chef maakt al 25 jaar bijzondere diepgevroren desserts, die na het ontdooien ook smelten in de mond. Vol smaak. Maar ook een lust voor het oog. Talrijke variaties in kleuren en vormen. Kant-en-klare kwaliteit, artisanaal bereid met pure ingrediënten op basis van authentieke recepturen. In elk laagje schuilt het vakmanschap van meester patissiers die perfect weten wat jij als chef wil serveren. Door de hoge afwerkingsgraad kan je ze direct serveren waardoor je de workload onder controle houdt. Wil je ze toch een persoonlijke touch geven, dan werk je ze af naar wens – zo hou je ook de foodcost in de hand.
Slimme patisserie-oplossingen
Patisserie du Chef® ondersteunt chefs met uitstekende kwaliteit, puur gebruiksgemak, inspirerende creativiteit en verrassende variëteiten. Nog niet overtuigd? We zetten de voordelen op een rijtje:
- Bespaar tijd en personeel, ontdooi en serveer meteen.
- Beheer je foodcost en bepaal zelf de afwerking.
- Breng variatie op je kaart met een ruim aanbod van smaken en vormen.
- Creëer meer verkoopmomenten.
- Serveer duurzame kwaliteit met minder additieven, minder suiker en meer lokale ingrediënten
Producten in de kijker
Nog meer gebruiksgemak
Patisserie du Chef® voegt een nieuwe smaak toe aan zijn dessert assortiment in de categorie 'stangen': crème brûlée bavarois. Deze nieuwe variatie is gebaseerd op de Franse klassieker crème brûlée en bestaat uit een romige mousse op smaak gebracht met vanille. Snijd de crème brûlée bavarois in verschillende vormen en tover elke keer een nieuw dessertje op tafel.
Daarnaast bieden we ook voorgesneden halve platen voor meer gebruiksgemak & efficiëntie. Drie van onze populaire smaken zijn, naast de huidige referenties, ook beschikbaar in voorgesneden halve platen van 30 stuks: javanais, passievruchten bavarois en speculoos bavarois.
In topvorm dankzij originele versnijding

Een dessert met eigen signatuur begint bij de vorm. Dat heb je letterlijk zelf in de hand. Afhankelijk van de manier
waarop je de stangen van Patisserie du Chef® versnijdt, zien je eindejaarsdesserts er verrassend anders uit.
Op zoek naar extra inspiratie? Download onze inspiratiebrochure boordevol versnijdingstips, presentatietechnieken, unieke eindejaarsrecepten en andere tips en tricks om jouw werk te vergemakkelijken. Want met kant-en-klare kwaliteit win je veel tijd.
Op zoek naar een verfijnd en smaakvol assortiment patisserie voor jouw zaak? Ontdek hier het volledige assortiment of contacteer jouw Vandemoortele vertegenwoordiger om het heerlijke assortiment patisserie van Patisserie du Chef® te ontdekken.
Download onze inspiratiebrochure
OTTERGEMSESTEENWEG-ZUID 816
9000 GENT
+3292424512
vdmprofessional.be@vandemoortele.com
www.vandemoorteleprofessional.com

