Plantaardige voedingsproducten

Chefs van horeca & grootkeukens: dit proef je op het Eiwitfestival 3.0

Inspiratie, producten en contacten die jouw grootkeuken vooruithelpen

Eiwitfestival 2025

Op 9 december serveert het Eiwitfestival 3.0 in BluePoint Antwerpen een dag vol inspiratie, smaak en ontmoeting. Ook grootkeukens schuiven mee aan tafel.

Wat levert het jou op?

  • Chefs live: zie en proef haalbare, plantaardige en hybride gerechten voor grote groepen.
  • Mini-markt: test en ontdek producten en leveranciers die meteen inzetbaar zijn in grootkeukens.
  • Panels die stof geven tot nadenken: van de discussie over ultrabewerkte voeding tot verrassende lessen uit Denemarken.
  • Topchef Pieter-Jan Lint: laat zien én proeven hoe groot en klein overtuigd wordt.
  • Matchmaking: ontmoet leveranciers, partners en collega’s die ertoe doen.

Reserveer vandaag je ticket – want vol = vol. Mis deze kans niet om de toekomst van grootkeukens mee vorm te geven.

www.eiwitfestival.be

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Gerelateerde artikels

Tweede studiedag “Bodem-Buik-Brein”

De almaar oplopende cijfers over mentale problemen en burn-out zetten de overheidsfinanciën zwaar onder druk en bezorgen ook ondernemers steeds meer kopbrekens. Meer inzetten op preventieve gezondheid zou voor heel wat soelaas kunnen zorgen. En dat begint met gezonde lokale voeding die afkomstig is van een gezonde bodem.

Video: trends in koffie en thee

Video: trends in koffie en thee Op Horeca Expo vroegen we aan verschillende leveranciers wat de trends zijn in het koffie- en theesegment. Zo wordt water belangrijker en kiezen consumenten voor merken met een meerwaarde. Ook creatief omgaan met koffiedranken - door presentatie of het werken met siropen - zit in de lift. Jongeren vallen dan weer volop voor bereidingen waarin melk een hoofdrol krijgt.

Beste Grootkeukenkok 2017

Beste Grootkeukenkok 2017 Bart Denys, chef in WZC Zonnelied in Ieper, is tijdens Horeca Expo verkozen tot Beste Grootkeukenkok 2017. Vijf kandidaten moesten tijdens de wedstrijd aan de slag met een budget van zeven euro om een voor- en hoofdgerecht en een dessert op tafel te toveren. Deze werden beoordeeld door een tafeljury en een keukenjury. Deze keer gingen de deelnemers aan de slag met 'vis van het jaar' rode poon, maakten ze een moderne variatie op kippenpastei en verwerkten ze flensjes in het dessert. In deze video vertelt Bart Denys met welke gerechten hij de jury's het meest kon overtuigen. De tweede plaats was voor Axel De Winne, de derde plaats voor Gerda Luyten. Andere laureaten waren Jurgen De Vriese en Michel Poels.

Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine