Chefs van horeca & grootkeukens: dit proef je op het Eiwitfestival 3.0
Inspiratie, producten en contacten die jouw grootkeuken vooruithelpen

Op 9 december serveert het Eiwitfestival 3.0 in BluePoint Antwerpen een dag vol inspiratie, smaak en ontmoeting. Ook grootkeukens schuiven mee aan tafel.
Wat levert het jou op?
- Chefs live: zie en proef haalbare, plantaardige en hybride gerechten voor grote groepen.
- Mini-markt: test en ontdek producten en leveranciers die meteen inzetbaar zijn in grootkeukens.
- Panels die stof geven tot nadenken: van de discussie over ultrabewerkte voeding tot verrassende lessen uit Denemarken.
- Topchef Pieter-Jan Lint: laat zien én proeven hoe groot en klein overtuigd wordt.
- Matchmaking: ontmoet leveranciers, partners en collega’s die ertoe doen.
Reserveer vandaag je ticket – want vol = vol. Mis deze kans niet om de toekomst van grootkeukens mee vorm te geven.