KLEDINGDETAILS ZORGEN VOOR AMBACHTELIJK GEVOEL

Slagers spelen in op trends en kiezen voor jeans of lederen accenten

De kleren maken de man of vrouw, dat is in uw onderneming zeker niet anders. De kledij die gedragen wordt in de slagerij of delicatessenzaak, bepaalt mee het imago. Doordat bedrijfskleding een serieuze investering is, is deze minder onderhevig aan seizoensmode, al wil dat niet zeggen dat er geen trends spelen. Jarenlang waren felle kleuren dé trend, die moeten nu plaatsmaken voor een ambachtelijke uitstraling. Jeans en leder zijn hot in de slagerij.

STIJLVOLLE BEDRIJFSMODE

Bedrijfskleding wordt bedrijfsmode, de kleding mag er wel modieus en trendy uitzien, het blijft werkkledij waarbij gebruiksgemak, duurzaamheid en gemak in onderhoud primeren. De kledij die gedragen wordt in het winkelgedeelte van de slagerij of de delicatessenzaak, bepaalt voor een groot deel het imago van de zaak. Het is dan ook belangrijk om er de nodige aandacht aan te schenken en ruimte te maken voor een investering. Er wordt voornamelijk gekozen voor katoen, polyester of een combinatie van beiden. Dit, omdat deze stoffen gemakkelijk te onderhouden zijn en quasi kreukvrij zijn, waardoor een strijkbeurt overbodig is. Voor het onderhoud ervan is het belangrijk de instructies van de leverancier strikt op te volgen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.