ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Vers vlees
  • chevron_right Vleeswaren
  • chevron_right Vleesvervangers
  • chevron_right Vis & schelpdieren
  • chevron_right Bereide gerechten
    • Bereide gerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Biobereidingen
    • Biogerechten
    • Diepvries bereide gerechten
  • chevron_right Sauzen & specerijen
  • chevron_right Zuivel
  • chevron_right Brood
  • chevron_right Dranken
  • chevron_right Groenten & fruit
  • chevron_right Droge voeding
  • chevron_right Machinepark
  • chevron_right Materialen
  • chevron_right Winkel
  • chevron_right Atelierinrichting
  • chevron_right Marketing
  • chevron_right Streekproducten
Desserts
  • Premium

Desserts in de zorg zijn meer dan zoete afsluiter

16/7/2025

In de zorg draait voeding niet alleen om eten, maar ook om troost, herstel en welzijn. Een dessert is daarbij vaak meer dan een zoete afsluiter: het brengt smaak, sfeer en extra voedingswaarde op het bord.

  • Premium

Klassiek dessert blijft koploper

19/10/2023

Desserts zijn dé guilty pleasure bij uitstek en worden door de meesten gezien als een vast onderdeel van de horeca-ervaring. De klassieke desserts blijven de koplopers, maar worden vaak gepresenteerd met een eigentijdse twist.

  • Premium

7 tips voor grootkeukendesserts

11/4/2023

De klant verwacht een gezond kwalitatief product met een laag suiker- en vetgehalte, liefst op basis van natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke ingrediënten, maar elk toetje moet ook het oog en de smaakpapillen strelen.

  • Premium

Plaatgebak als indulgenceproduct is succesverhaal

10/1/2018

Gebak is opnieuw een puur indulgenceproduct. Mensen houden ervan zich op tijd en stond eens te verwennen met iets lekkers. Bovendien is cake bijzonder hip, in al zijn vormen. Met plaatgebak zit je alvast goed, want het is niet alleen lekker maar heeft ook oneindig veel mogelijkheden. In dit artikel zetten we de vele voordelen van plaatgebak op een rijtje. We checken het aanbod en de porties. Last but not least vertellen we hoe je gebak op platen nog extra kunt pimpen.

  • Premium

Steeds meer vraag naar desserts met minder suiker

29/11/2017

De klant wil steeds meer. Ook op het vlak van desserts verwacht hij meer dan de klassiekers zoals chocolademousse. Bovendien groeit er een grotere bewustwording van wat erin zit. Minder suiker is een van de grootste wensen. Kleinere porties worden steeds populairder en salted caramel is dé smaak van het moment. Het aanbod van conveniencedesserts is groot. Leveranciers maken het de chefs graag zo makkelijk mogelijk, al rekenen ze ook wel op de creativiteit voor de afwerking om zo het dessert een eigen touch te geven.

  • Premium

Kant-en-klaar gebak

7/11/2016

  • Premium

Zuiveldesserts in nieuw jasje

7/11/2016

  • Premium

Versterk uw imago met desserts

7/11/2016

  • Premium

Doelgroep Petitfours

27/10/2016

  • Premium

Petitfours bij de koffie

27/10/2016