
18/5/2020
Geert Ally, de man die al vroeg inzag dat er heel wat inefficiënte stappen waren in het proces van de klassieke slagerij, stampte in amper twintig jaar een succesverhaal uit de grond, bestaande uit Buurtslagers, Bon'Ap en een ondersteunend luik voor supermarkten. Bovendien wil hij bewijzen dat het industrieel verwerken van vlees helemaal niet hoeft in te boeten aan kwaliteit, integendeel! Dat Ally een interessante visie heeft, is zacht uitgedrukt. Bovendien schrikt een toekomst met een lagere vleesconsumptie hem niet af.

27/2/2020
Ten gevolge van de haastige consument zijn on-the-goproducten vandaag de dag immens populair. Hij is vaker onderweg, waardoor gemak en efficiëntie een grote rol spelen. Veel slagers spelen in op deze trend door broodjes, soepen en dagschotels aan te bieden. Maar daar blijft het niet bij. Het gamma wordt steeds meer uitgebreid met vegetarische alternatieven, dranken en desserts, zodat de consument alle benodigdheden in één keer kan aankopen. Sommige slagers werken zelfs met een bestellings- en afhaalsysteem voor een vlottere bediening.