ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Vers vlees
  • chevron_right Vleeswaren
  • chevron_right Vleesvervangers
  • chevron_right Vis & schelpdieren
  • chevron_right Bereide gerechten
  • chevron_right Sauzen & specerijen
    • Kruiden & specerijen
    • Sauzen
    • Biosauzen
  • chevron_right Zuivel
  • chevron_right Brood
  • chevron_right Dranken
  • chevron_right Groenten & fruit
  • chevron_right Droge voeding
  • chevron_right Machinepark
  • chevron_right Materialen
  • chevron_right Winkel
  • chevron_right Atelierinrichting
  • chevron_right Marketing
  • chevron_right Streekproducten
Sauzen
  • Premium

Op ontdekking langs 95 delicatesseproducenten

16/10/2025

Van 12 t.e.m. 15 oktober 2025 vond in het stadion van AA Gent voor de tweede maal de Huppa Food Fair plaats. Een jaar na de fusie van twee grote voedingsleveranciers kon Huppa uitpakken met een parcours langsheen 95 standen vol delicatessen.

Winnaars Innovation Awards van Horeca Expo 2025

25/9/2025

Naar jaarlijkse gewoonte reikt Horeca Expo de Innovation Awards uit, dé prijzen voor de meest vernieuwende ideeën en producten in de horecasector. Een professionele jury boog zich over talloze inzendingen en selecteerde de winnaars in zes verschillende categorieën.

  • Premium

Aziatische toetsen worden zeker gesmaakt

22/9/2025

Voor consumenten staat variatie centraal; er is dan ook veel interesse in schotels met een Aziatisch tintje. Leveranciers inspireren met receptideeën en tonen de multidimensionaliteit van dit rijke palet.

Willy Good - scherp in de neus, zacht in de mond

25/6/2025

Ambachtelijke graanmosterd uit Roeselare, met liefde gemaakt volgens het traditionele koude maalproces voor een authentieke smaakbeleving.

  • Premium

Koude sauzen laten ruimte voor een eigen interpretatie

21/5/2025

Ook in het gamma van de koude sauzen, dressings en vinaigrettes is de roep naar 'gezond' groot. Veel jongeren zweren al bij veganvariëteiten. Nog typerend voor deze categorie is de vraag naar pikante versies.

Smaken die jouw keuken inspireren

8/4/2025

Of je nu kiest voor klassieke favorieten of wereldse invloeden: een saus of vinaigrette is nooit zomaar een detail. Het is het element dat smaken verenigt, gerechten tot leven brengt en jouw signatuur zichtbaar maakt op elk bord.

  • Premium

Maak het verschil met verrassende snacksauzen

19/2/2025

Leveranciers maken u het leven makkelijk met een hele waaier aan koude sauzen. Gebruik ze creatief, en verander elke snack in een feestje. Geef de voorkeur aan kwaliteitsmerken, die zeker ook bij de consument in de smaak vallen.

De gevestigde waarde van Mutti op de Europese markt

25/11/2024

Al 120 jaar verwerkt het Italiaanse familiebedrijf Mutti tomaten van topkwaliteit vanuit haar thuisbasis in Parma. Dankzij deze jarenlange expertise in ingeblikte tomaten breidt Mutti uit naar premium pastasauzen.

  • Premium

Sauzen voor visbereidingen

9/2/2024

Een goed gekozen saus geeft de smaak en kwaliteit van het hoofdingrediënt een extra boost en zorgt voor een perfecte balans tussen de delicate smaak van de vis, de bereidingswijze en eventuele bijgerechten.

  • Premium

Verras de consument met gepimpte kant-en-klare sauzen

16/8/2023

Het aanbod aan kant-en-klare bereide sauzen groeit: van de populaire tomatensaus tot wereldsmaken met een Aziatische of Zuid-Amerikaanse toets. Het gebruik van voorgemaakte sauzen biedt tal van voordelen. Ontdek hier de belangrijkste tips en trends.

  • Premium

Consument verwacht andere sauzen bij u dan thuis

6/2/2023

Een lekkere koude saus is de finishing touch voor elk gerecht. Naast de klassiekers mayonaise, cocktail en tartaar, zijn vooral varianten met extra pit in trek. Verder beïnvloedt de wereldkeuken het aanbod.

  • Premium

Maaltijdsalades aanpassen aan seizoen door sauzen

25/9/2018

Van vertrouwd klassiek tot werelds pittig: de nieuwste generatie van sauzen blinkt uit in smaakvariëteit en volgt bovendien de allerlaatste gezondheidstrends op de voet.

  • Premium

Constante kwaliteit met kant-en-klare warme sauzen

25/9/2018

Hoogwaardige kant-en-klare culinaire sauzen bieden niets dan voordelen. Enerzijds verzekeren ze u van een constante kwaliteit, zijn ze tijd- en energiebesparend en hebben ze een vaste - en dus ook perfect controleerbare - foodcost.

  • Premium

Sauzen

25/9/2018

Heerlijke sauzen: we kennen er genoeg. Denk maar aan een romige kreeftensaus of een pittig mosterdsausje. Sauzen zijn de kers op de taart bij signatuurgerechten van sterrenchefs. Ook in grootkeukens of bij cateringmaaltijden, in een brasserie, snackbar, frituur of pitazaak maakt een lekker sausje het verschil. Bij elk gerecht, koud of warm, hoort een specifieke saus. Hoogwaardige kant-en-klare culinaire sauzen bieden veel voordelen. Enerzijds verzekeren ze u van een constante kwaliteit, zijn ze tijd- en energiebesparend en hebben ze een vaste - en dus ook perfect controleerbare - foodcost. Maar ook koude sauzen zijn veelzijdiger dan ooit. De klassieke smaken blijven populair, maar noviteiten brengen volop variatie in het aanbod. de individuele porties winnen veld, terwijl ook andere kleinere verpakkingen een hygiënische oplossing zijn.