16/10/2025
Van 12 t.e.m. 15 oktober 2025 vond in het stadion van AA Gent voor de tweede maal de Huppa Food Fair plaats. Een jaar na de fusie van twee grote voedingsleveranciers kon Huppa uitpakken met een parcours langsheen 95 standen vol delicatessen.

25/9/2025
Naar jaarlijkse gewoonte reikt Horeca Expo de Innovation Awards uit, dé prijzen voor de meest vernieuwende ideeën en producten in de horecasector. Een professionele jury boog zich over talloze inzendingen en selecteerde de winnaars in zes verschillende categorieën.

22/9/2025
Voor consumenten staat variatie centraal; er is dan ook veel interesse in schotels met een Aziatisch tintje. Leveranciers inspireren met receptideeën en tonen de multidimensionaliteit van dit rijke palet.

25/6/2025
Ambachtelijke graanmosterd uit Roeselare, met liefde gemaakt volgens het traditionele koude maalproces voor een authentieke smaakbeleving.

21/5/2025
Ook in het gamma van de koude sauzen, dressings en vinaigrettes is de roep naar 'gezond' groot. Veel jongeren zweren al bij veganvariëteiten. Nog typerend voor deze categorie is de vraag naar pikante versies.

8/4/2025
Of je nu kiest voor klassieke favorieten of wereldse invloeden: een saus of vinaigrette is nooit zomaar een detail. Het is het element dat smaken verenigt, gerechten tot leven brengt en jouw signatuur zichtbaar maakt op elk bord.

19/2/2025
Leveranciers maken u het leven makkelijk met een hele waaier aan koude sauzen. Gebruik ze creatief, en verander elke snack in een feestje. Geef de voorkeur aan kwaliteitsmerken, die zeker ook bij de consument in de smaak vallen.

25/11/2024
Al 120 jaar verwerkt het Italiaanse familiebedrijf Mutti tomaten van topkwaliteit vanuit haar thuisbasis in Parma. Dankzij deze jarenlange expertise in ingeblikte tomaten breidt Mutti uit naar premium pastasauzen.

9/2/2024
Een goed gekozen saus geeft de smaak en kwaliteit van het hoofdingrediënt een extra boost en zorgt voor een perfecte balans tussen de delicate smaak van de vis, de bereidingswijze en eventuele bijgerechten.

16/8/2023
Het aanbod aan kant-en-klare bereide sauzen groeit: van de populaire tomatensaus tot wereldsmaken met een Aziatische of Zuid-Amerikaanse toets. Het gebruik van voorgemaakte sauzen biedt tal van voordelen. Ontdek hier de belangrijkste tips en trends.

6/2/2023
Een lekkere koude saus is de finishing touch voor elk gerecht. Naast de klassiekers mayonaise, cocktail en tartaar, zijn vooral varianten met extra pit in trek. Verder beïnvloedt de wereldkeuken het aanbod.

25/9/2018
Van vertrouwd klassiek tot werelds pittig: de nieuwste generatie van sauzen blinkt uit in smaakvariëteit en volgt bovendien de allerlaatste gezondheidstrends op de voet.

25/9/2018
Hoogwaardige kant-en-klare culinaire sauzen bieden niets dan voordelen. Enerzijds verzekeren ze u van een constante kwaliteit, zijn ze tijd- en energiebesparend en hebben ze een vaste - en dus ook perfect controleerbare - foodcost.
25/9/2018
Heerlijke sauzen: we kennen er genoeg. Denk maar aan een romige kreeftensaus of een pittig mosterdsausje. Sauzen zijn de kers op de taart bij signatuurgerechten van sterrenchefs. Ook in grootkeukens of bij cateringmaaltijden, in een brasserie, snackbar, frituur of pitazaak maakt een lekker sausje het verschil. Bij elk gerecht, koud of warm, hoort een specifieke saus. Hoogwaardige kant-en-klare culinaire sauzen bieden veel voordelen. Enerzijds verzekeren ze u van een constante kwaliteit, zijn ze tijd- en energiebesparend en hebben ze een vaste - en dus ook perfect controleerbare - foodcost. Maar ook koude sauzen zijn veelzijdiger dan ooit. De klassieke smaken blijven populair, maar noviteiten brengen volop variatie in het aanbod. de individuele porties winnen veld, terwijl ook andere kleinere verpakkingen een hygiënische oplossing zijn.