Online magazines

14 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
lockers zorgen voor meer omzet

Wanneer u uw klanten nog beter wil bedienen én meer omzet draaien, maar zonder uw openingsuren, werklast en personeelskosten te vergroten, kan een locker een interessante optie zijn. Wij onderzochten de mogelijkheden van deze investering.
Dieter Devriendt

bladmanager

Een belangrijke evolutie is het gebruik van gekoelde lockers als afhaalsysteem. Niet alleen kan je zelf veel efficiënter bestellingen verwerken, je kan ook meer klanten bereiken met meer omzet als gevolg!

 

 

Er is een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. Professional Media Group organiseerde een druk bijgewoond symposium over de rol van de onderneming in het vaktechnisch onderwijs, waarbij tal van inspirerende succesverhalen aan bod kwamen.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Betaal voor 1 abonnement en krijg toegang tot alle artikels en content van de 4 leidinggevende vakbladen binnen de foodsector. Ons uniek aanbod geeft niet alleen toegang tot kwalitatieve en betrouwbare vakinformatie over uw eigen vakgebied maar ook van 4 andere vakgebieden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.