Online magazines

6 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
7 barbecuetips

Het is misschien nog wat te vroeg, maar er zijn zeker al klanten die reikhalzend uitkijken naar de eerste barbecue van 2024. Naast uw delicatessen, zijn ook uw expertise van goudwaarde. Wij geven u 7 barbecuetips van barbecuekoning Peter De Clercq waarmee u uw klanten dat beetje meer kunt bieden.
Dieter Devriendt

bladmanager

De Gourmet groenteburgers van Sud & Sol zijn bereid met culinaire groenten en een krokante zadenmix, maar ook zonder korst voor een smeuïg effect. Perfect voor hamburgers, salades, bowls, belegde broodjes, wraps, en meer!
#THEsolution: dankzij ons assortiment Groentesnijders kunt u zich dagelijks meerdere uren werk besparen bij het raspen of het snijden van plakjes, staafjes, macedoine, brunoise, frieten of wafeltjes en zelfs bij het maken van puree.
Meester van het vuur, grillmaster of barbecuekoning: de naam Peter De Clercq doet waarschijnlijk een belletje rinkelen. Met het naderende voorjaar geeft de barbecuekoning tips om het vuur aan te wakkeren, en dat mag je letterlijk nemen.

Met zowel de vis van Fish4Ever als het assortiment van Amanprana (superfoods tot oliën) brengt Mannavita natuurvoedingsproducten die even lekker als verantwoord zijn.

 

 

Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.