Online magazines

12 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Rijtest Toyota C-HR HEV 2.0 2WD GR Sport
We testten de nieuwe Coupé High Rider van Toyota – een uniek gestileerde auto met een hoge zitpositie en kenmerken van een coupé, ook bekend als de C-HR – waarvan de gedeeltelijk elektrisch ondersteunde aandrijving de voorwielen aandrijft. Deze C-HR is overigens alleen beschikbaar met hybrideaandrijving. Zelfopladend of (binnenkort) ook als stekkervariant.

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

We testten de nieuwe Coupé High Rider van Toyota – een uniek gestileerde auto met een hoge zitpositie en kenmerken van een coupé, ook bekend als de C-HR – waarvan de gedeeltelijk elektrisch ondersteunde aandrijving de voorwielen aandrijft.
Ford heeft de nieuwe Puma onthuld. De compacte crossover is uitgerust met nieuwe interieurs en de nieuwste generatie van het cloud-ondersteunde SYNC 4-infotainment en 5G-connectiviteit. Het motorgamma is vereenvoudigd.
In maart 2024 bleef het aandeel inschrijvingen van tweedehandsvoertuigen significant stijgen. Hoewel benzinevoertuigen nog steeds domineren, winnen ook elektrische en hybride auto’s steeds meer aan belang in het Belgische wagenpark.
Terwijl het aantal inschrijvingen van nieuwe speedpedelecs in maart 2024 met 18,3% daalde ten opzichte van vorig jaar, blijft de tweedehandsmarkt exponentieel toenemen tot 719 geregistreerde eenheden in maart 2024 (+23,8%).
In januari bereikte het Europees Parlement overeenstemming over nieuwe regels voor de CO2-uitstoot van zware bedrijfsvoertuigen. Deze komen erop neer dat elektrische en waterstofmotoren tegen 2040 de dieselmotor in vrachtwagens en bussen vervangen.
Het Limburgse familiebedrijf Pagnotta is al meer dan een halve eeuw de referentie voor Italiaanse merken. Later dit jaar komen daar de Chinese merken Omoda en Jaecoo bij. Daarmee is Pagnotta de eerste Belgische dealer van Chery.
Op 8 april 2024 hebben sociale partners in de NAR cao nr. 19/11 gesloten, waardoor de werkgeversbijdrage voor woon-werkabonnementen wordt verhoogd tot 71,8% van de abonnementsprijs op 1 juni 2024, en vervolgens jaarlijks wordt aangepast tot 2029.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.