Granen Partnercontent

Simpel en snel dankzij gebruiksklaar diepvriesdeeg

't Bakkerke (Kapellen) kiest voor Van Der Pol bladerdeeg

producten bladerdeeg

Omdat geschoold personeel vandaag steeds zeldzamer wordt én omdat het maken van bladerdeeg (te) veel tijd in beslag neemt, testte Frank Calié van 't Bakkerke in Kapellen het diepvriesdeeg van Van Der Pol. Zijn klanten vielen voor de smaak van het bladerdeeg met roomboter.

Frank CaliéHalve eeuw bakken

Frank Calié zette op 11 jarige leeftijd zijn eerste stappen in een bakkerij en is er sindsdien door bezeten. Ondertussen is de eigenaar van 't Bakkerke 50 jaar aan de slag als bakker.

In het atelier van zijn bakkerij in Kapellen krijgt de bakker versterking van één medewerker en zijn eigen dochter, terwijl zijn echtgenote Linda samen met nog een verkoopster de winkel voor haar rekening neemt.

Klanten & bakkers testen

"'t Bakkerke is nog een warme bakker die de beste, verse producten op een ambachtelijke manier bereidt. Door de werkdruk en de moeilijke zoektocht naar vaklui besloot ik te testen met het gebruiksklare diepvriesdeeg van Van Der Pol. Belangrijk daarbij was de smaak ... iets waarvoor onze klanten natuurlijk proefkonijn waren. Hun feedback was goed; ze bleven terugkomen."

Gebruiksklaar deeg van Van der Pol, indien tijdig ontdooid

't Bakkerke KapellenDe eigen ervaring van de bakker met het roomboter bladerdeeg was ook positief. "De tijdsbesparing is enorm", weet hij. "Bladerdeeg zelf toeren, vergt veel tijd én vakmanschap. Met het product van Van Der Pol is het voldoende om een halve dag op voorhand het deeg te ontdooien. Bovendien kan ook een medewerker zonder bakkersopleiding met wat uitleg aan de slag met het bladerdeeg. Het deeg is stevig, maar flexibel en zorgt voor een consistente kwaliteit. Bovendien is het nog een aantal dagen verwerkbaar, waardoor we de snijrestjes in het weekend ook kunnen verwerken in vlaaien."

VAN DER POL
POSTBUS 1
4260 AA WIJK EN AALBURG
+31416692785
info@vdpol.nl
www.vdpol.nl

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

VAN DER POL D. EN ZONEN

POSTBUS 1, AA WIJK EN AALBURG 4260Meer info
Bakery awards
Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine