plant-based chocolade moelleux

beschrijving CONCEPT
Een chocolade moelleux voor iedereen, dat is het concept van de plant-based chocolade moelleux. Een verrukkelijk chocoladegebakje met een kern van vloeibare chocolade na het opwarmen in de oven of microgolfoven. Verder is het een volledig glutenvrije, lactosevrije en 100 procent plantaardige variant. Deze moelleux wordt vers bereid in de bakkerij van Galana in Waregem en onmiddellijk ingevroren om zijn optimale versheid te bewaren.
INNOVATIE
Gedaan met kopzorgen in de keuken, met deze moelleux serveer je een overheerlijke moelleux die past in elk dieet want hij is naast vegan ook glutenvrij en lactosevrij. Hij is bovendien heel gemakkelijk vanuit de diepvries in een aantal seconden te bereiden. Ready-to-serve dus. Enkel nog de final touch van de chef en klaar. Verder is er ook geen foodwaste aangezien de moelleux meer dan een jaar houdbaar is en je deze enkel uit de diepvries haalt op het moment dat je deze nodig hebt. De moelleux is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, uiteraard Belgische chocolade, plantaardige flora/violife 15% room en wordt gecreëerd zonder bewaarstoffen of kleurstoffen. Door voor deze plantaardige en glutenvrije ingrediënten te kiezen, kiezen we bovendien ook voor duurzaamheid.
DOELSTELLING
Met dit nieuwe concept speelt Galana in op een stijgende vraag en consumptie van veggie & vegan producten. Bovendien zijn er meer en meer mensen met voedingsallergieën. Met deze moelleux kan het vegan concept doorgetrokken worden richting desserts en biedt men ook een oplossing aan voor mensen met een glutenallergie of lactose-intolerantie. Door voor deze moelleux te kiezen, kiest de chef niet alleen voor gebruiksgemak qua bereiding maar hoeft hij ook geen rekening meer te houden met specifieke dieetwensen. Een moelleux voor iedereen dus.
CONTACTGEGEVENS
Galana
Vichtseweg 109, 8790 Waregem
056 77 45 85
ann@galana.be
www.galana.be



