- 25 april 2019
- Door Evergreen
Vacuümgaren
Voor traiteurs en slagers biedt vacuümgaren heel wat voordelen. Onder vacuüm bereide producten bewaren aanzienlijk langer. Daardoor kunnen bereidingen beter worden ingepland en kan er kostenefficiënter worden gewerkt. Vacuümgaren, op lagere temperaturen dan bij klassiek koken, geeft bovendien een hoger rendement en een beter behoud van de smaken. Nagenoeg alles kan vacuüm worden bereid, van vlees, vis en groenten tot fruit, pasteitjes, nagerechten en sauzen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.