VoedingsmachinesPremium

ROOKKASTEN

Het roken van vis of vlees werd vroeger gedaan om het eten langer te kunnen bewaren, vandaag wordt er nog steeds gerookt vanwege de specifieke smaak. Als slager kunt u gerookt vlees of vis ook makkelijk zelf bereiden, bijvoorbeeld als extra traiteurdienst.

rookkastROKEN ALS ALTERNATIEF VOOR BBQ

“Roken was vroeger een manier om de houdbaarheid van vlees of vis te verhogen. Het roken werd vaak gedaan in de schoorsteen, waarbij er op zolder een klepje voorzien was dat open kon en waaraan er vlees of vis opgehangen kon worden. Vandaag wordt er vooral nog gerookt, omdat we die gerookte smaak gewoon lekker vinden." Aan het woord is Jan-Reimer Westerhuis, zaakvoerder van rookoven.com en expert in outdoorcooking. Hij geeft ons enkele bruikbare tips om zelf aan de slag te gaan met de rookoven.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door EVERGREEN3 juni 2019

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine