- 01 september 2020
- Door REPORTAGE
Bourgon pate: van klassiekers tot hedendaagse smaken
Bourgon is ons eigen label voor een uitgebreide selectie charcuterie die heerlijk ‘vers van ’t mes’ kan afgesneden worden. Daarbij horen natuurlijk ook onze patés. Deze worden nog steeds gemaakt met de recepten van weleer maar dan in een moderne pot met een decoratieve en eigentijdse afwerking. Het gamma bestaat uit een selectie van klassiekers, maar met oog voor variatie laten we onze smaken ook mee evolueren doorheen de seizoenen. Zo ontwikkelen we nieuwe recepturen met hedendaagse smaken, van fruitig fris tot Provençaals kruidig, maar steeds met de originele patés als basis.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.