ITALIAANSE BEREIDE GERECHTEN NIET MEER WEG TE DENKEN

Italië, het land waar de uitspraak ‘la dolce vita’ door elk straatje echoot en waarvan de gastronomische creaties wereldwijd geliefd zijn. De Italiaanse keuken is al enige tijd naar België overgewaaid en is ondertussen volledig ingeburgerd. Ook u als slager of traiteur kan het zuiderse gevoel triggeren bij klanten door mee te surfen op de blijvende hype en Italiaanse bereide gerechten aan te bieden in uw zaak. Uw vakblad Delicatesse zocht uit waarom het aanbieden van die gerechten een meerwaarde is en welke maaltijden inspelen op de wensen van de klant.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.