- 01 december 2020
- Door Jade Lambrecht
ITALIAANSE BEREIDE GERECHTEN NIET MEER WEG TE DENKEN
Italië, het land waar de uitspraak ‘la dolce vita’ door elk straatje echoot en waarvan de gastronomische creaties wereldwijd geliefd zijn. De Italiaanse keuken is al enige tijd naar België overgewaaid en is ondertussen volledig ingeburgerd. Ook u als slager of traiteur kan het zuiderse gevoel triggeren bij klanten door mee te surfen op de blijvende hype en Italiaanse bereide gerechten aan te bieden in uw zaak. Uw vakblad Delicatesse zocht uit waarom het aanbieden van die gerechten een meerwaarde is en welke maaltijden inspelen op de wensen van de klant.
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer