Pont De Pierre en Dupont Cheese lanceren drie nieuwe referenties
Slim aperoconcept biedt heel wat potentieel
Het aperitief, een gezellig samenzijn dat nog steeds aan populariteit wint, is pas helemaal af als Pont De Pierre op tafel komt. Het nieuwe aperoconcept binnen het bestaande assortiment van Pont De Pierre omvat drie referenties: tomaat&chili, gekonfijte sjalot en Luikse siroop. Kaasmaker Nicolas Depotter blijft zoeken naar klassieke en avontuurlijke smaken die elkaar perfect aanvullen. Deze keer koppelde hij kubussen van geitenkaas natuur met leuke dips om de aperotafel te vervolledigen.
Smaakvol aperoconcept
Het kant-en-klaar aperoconcept van Pont De Pierre wordt gepresenteerd in een handig vershoudschaaltje dat zo op tafel kan. De delicatessenzaak koopt de nieuwkomers in per zes stuks van telkens 130g.


Overheerlijke geitenkaasjes
Philippeville, de oude garnizoensstad in het zuiden van de provincie Namen, staat voortaan bekend als het walhalla voor de liefhebber van geitenkaas. In het gehucht Vodecée is Nicolas Depotter het gezicht van Fromagerie du Pont De Pierre, een kleinschalige, voortreffelijke kaasmakerij. Hier worden de smakelijkste varianten gecreëerd. “Geluk kun je niet kopen, onze geitenkaas wel. En dat is bijna hetzelfde”, meent Depotter. Fromagerie du Pont De Pierre werkt al jaren exclusief samen met Dupont Cheese voor de distributie.
Geitenmelk
De geitjes, leveranciers van de voedzame melk, staan in Philippeville trouwens zo goed als naast de deur. Dat maakt het eindproduct perfect traceerbaar. Dankzij de gedetailleerde kennis van de ingrediënten waarborgt het team van kaasmakers bovendien de consistente kwaliteit.
Continu nieuwigheden
Geitenkaasjes schitteren niet alleen bij de borrel en in het aperoconcept. En voor alle duidelijkheid: er is geitenkaas en dan is er geitenkaas van Pont De Pierre. Die laatste onderscheidt zich door de talloze smaakcombinaties en de verrassende paden die bewandeld worden. Innovatieve en kwaliteitsvolle producten ontwikkelen en op zoek gaan naar nieuwe recepten en ingrediënten is altijd al de ambitie geweest. Regelmatig wordt samen met Dupont Cheese overlegd welke variëteiten ongetwijfeld zullen aanslaan op de markt. Het gamma evolueert dus onafgebroken en zorgt constant voor verandering en dynamiek in uw kaasschap.
Feestelijk genieten
Met Pont De Pierre kan de consument alle kanten uit. Samen genieten met vrienden en/of familie, tijdens een picknick of rond de eettafel. Kaas is altijd een schot in de roos. De geitenkaasjes zijn verkrijgbaar in een waaier aan smaken die doen denken aan tropische oorden. Of hoe zou u anders de harmonie van lekkere geitenkaas met een vleugje citroen (PDP Citron 100g) of papaja (PDP Papaye 80g) omschrijven? In salades spelen ze een hoofdrol. Adviseer een klassieker met spek (PDP larde 2x70g) of spek en honing (PDP feuilleté lard & miel 90x6), of verras met peer (PDP feuilleté poire 90gx6). Of wat denkt u van de geur van de Provence (PDP feuilleté Provence 90gx6)? Voor elke toepassing is er een geschikte variant, ook voor een koude dip (PDP Maquée Agrumes).
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 9
8200 BRUGGE
+3251270600
brands@milcobel.com
www.dupontcheese.be

