Partnercontent

De sterkste vloer voor de voedingsindustrie

Een vloer in de voedingsverwerkende industrie moet heel wat kunnen weerstaan.

Tijdens vleesverwerking moet de vloer bestand zijn tegen aantasting door zure dierlijke vloeistoffen zoals bloed, darmvloeistoffen en vetten.

Bij de verwerking van groenten moet de vloer bestand zijn tegen lozingen of morsen tijdens het koken of pasteurizeren of het frituren van de groenten en het fruit.

In natte omgevingen is de juiste antislipgraad vereist.

Een vloer in de voedingsverwerkende industrieOm welke tak binnen de voedingsindustrie het ook gaat elke vloer daar ondergaat zware chemische, thermische en mechanische belasting. Naast deze belasting mag de hygiëne niet uit het oog worden verloren. De verwerking van voedingsmiddelen moet gebeuren conform de strengste voedselveiligheidsnormen (HACCP) en reinigingsvoorschriften. Daarom moet de industrievloer kunnen weerstaan aan reinigingschemicaliën en stoomreiniging.

Welke vloer voldoet aan al deze vereisten?

Lees hierover meer

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

MASTER BUILDERS SOLUTIONS BELGIUM

NIJVERHEIDSWEG 89, HAM 3945Meer info
StortbetonRestaureren van gebouwenIndustriële vloerenKunststofvloerenVloeren
Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine