Bereide gerechtenPremium

Beste Grootkeukenkok 2017

Bart Denys, chef in WZC Zonnelied in Ieper, is tijdens Horeca Expo verkozen tot Beste Grootkeukenkok 2017. Vijf kandidaten moesten tijdens de wedstrijd aan de slag met een budget van zeven euro om een voor- en hoofdgerecht en een dessert op tafel te toveren. Deze werden beoordeeld door een tafeljury en een keukenjury. Deze keer gingen de deelnemers aan de slag met 'vis van het jaar' rode poon, maakten ze een moderne variatie op kippenpastei en verwerkten ze flensjes in het dessert. In deze video vertelt Bart Denys met welke gerechten hij de jury's het meest kon overtuigen. De tweede plaats was voor Axel De Winne, de derde plaats voor Gerda Luyten. Andere laureaten waren Jurgen De Vriese en Michel Poels.


Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine