1 op de 2 maaltijden is convenience

1 op de 2 maaltijden is convenience  

De Belgische foodservicemarkt evolueert sterk. Dat is duidelijk op te merken uit de studie van Food In Mind die het gebruik van convenienceproducten in food­service onderzocht heeft. Bij een bevraging bij 120 operators blijkt dat 1 op de 2 keukens al volop kant-en-klare maaltijdcomponenten inzet. De belangrijkste reden om te kiezen voor convenience is de garantie op een constante kwaliteit, al speelt de personeelskwestie – vooral in de zorgsector – ook een doorslaggevende rol.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.