11 maart 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

uw vakmanschap komt tot zijn recht op de barbecue
Net zoals dieren in winterslaap smachten naar de warme zonnestralen, is het ook voor zowel consument als slager/ traiteur uitkijken naar de start van het echte barbecueseizoen. Want op het barbecuetoestel komen uw vakmanschap en het verse vlees pas echt goed tot hun recht. In het barbecue­seizoen van 2025 draait het allemaal om de balans tussen authentiek vakmanschap en innovatieve trends.

Dieter Devriendt - Bladmanager Delicatesse
In het nieuwste nummer van Delicatesse:

58e editie van Horecatel
Ontdek 350 exposanten

Iffa 2025: de toekomst van vlees & alternatieve eiwitten

Blijven inspireren met BBQ-aanbod
Van ambacht tot innovatie

Mobiele barbecuecateringspecialist
Burning Butchers: grill. smoke. eat. enjoy.

Duurzaam gekweekt rundvlees
Slagers & traiteurs dragen steentje bij met goed woordje

Tech & menselijkheid combineren
Atelier N°11: échte buurtwinkel
ONTVANG DELICATESSE VOORTAAN OOK PER POST!
Abonneer u nu! Krijg de papieren editie in uw bus en het wekelijkse online magazine in uw mailbox. EN profiteer van online toegang tot de premium artikels van 4 foodvakbladen en dat met slechts 1 account!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.