Net zoals dieren in winterslaap smachten naar de warme zonnestralen, is het ook voor zowel consument als slager/ traiteur uitkijken naar de start van het echte barbecueseizoen. Want op het barbecuetoestel komen uw vakmanschap en het verse vlees pas echt goed tot hun recht. In het barbecueseizoen van 2025 draait het allemaal om de balans tussen authentiek vakmanschap en innovatieve trends.
Abonneer u nu! Krijg de papieren editie in uw bus en het wekelijkse online magazine in uw mailbox. EN profiteer van online toegang tot de premium artikels van 4 foodvakbladen en dat met slechts 1 account!
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.