
30/10/2025
Aardappelproducten zijn een bijzonder geliefde maaltijdcomponent bij onze landgenoten. Artisanaal ogende bereidingen genieten de voorkeur bij de consument. Die laat zich verder graag verrassen met toetsen uit de wereldkeuken en ‘sharing’ concepten.

10/6/2025
Er wordt wel wat anders bereid in grootkeukens dan gewone aardappelen, frites en kroketten. De hashbrowns en rösti’s, de aardappelpannenkoeken, zijn met een serieuze opmars bezig. En portioneerbare producten zijn handig voor de grootkeukens.

5/6/2025
De klassieke kwaliteitsfriet blijft topfavoriet, terwijl varianten met schil, een aparte snit of een krokant kruidenjasje perfect aansluiten bij actuele trends als snacking en sharing. Met enkele eenvoudige ingrepen transformeert de budgetvriendelijke friet in een premium bijgerecht.

15/2/2023
In de diepvriesvakken van de supermarkt vinden consumenten alle vereiste ingrediënten voor een lekkere maaltijd. Toch biedt deze rayon nog veel mogelijkheden om extra te renderen.

16/4/2018
Koolhydraten zijn onze belangrijkste energieleverancier. Haal je die echter het best uit brood, aardappelen, rijst, pasta of couscous?

6/9/2016

6/9/2016

6/9/2016