TIJDWINST MET VOORGEBAKKEN, DIEPGEVROREN OF VERS GEKOELDE FRIETEN

Tips om frietjes perfect goudgeel te bakken

De Belg en zijn frietjes, het zal altijd een perfecte match blijven. 52% van de Belgen eet minstens één keer per week frieten, en zo'n 44% eet minstens één keer per week thuis frieten. De topdag om frietjes te eten, is zondag. Ook in grootkeukens blijven frietjes een graag geziene gast op het menu. Uiteraard moeten ze perfect gebakken zijn om aan de status van Belgische nationale trots te kunnen voldoen. In dit artikel geven we u enkele tips mee om frietjes perfect goudgeel te bakken.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.