Online magazines

29 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
geef info en toon interesse

Van achter de toonbank kan een woordje uitleg uw delicatessenverkoop helpen. Het praatje met klanten hoeft ook niet per se verkoopsgericht zijn. Peter & Maureen van Slagerij Verscheure kunnen beamen: een babbel doet wonderen voor de klantenbinding.
Dieter Devriendt

bladmanager

Langs de Ardooisestraat in Izegem bevindt zich Slagerij Verscheure. Peter Verscheure en zijn vrouw Maureen zijn er de derde generatie die een slagerij uitbaten.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan Food & Drinks Discovery Day niet.
Delino biedt de foodprofessional een ruim assortiment vinaigrettes en dressings aan. Met een aanbod van maar liefst 13 verschillende smaken breng je elke maaltijd in een handomdraai op smaak.
Negen inspirerende sprekers brengen hun visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.