- 16 mei 2023
De fysieke slagerij gaat al eeuwenlang mee. Maar tijden veranderen, net zoals de verwachtingen van de consument, wat op zijn tijd nieuwe concepten met zich meebrengt, zoals de mobiele slagerij. Verder volgen we Slagerij Veeakker die al 40 jaar lang met zijn slagerij de markt afreist, iets wat grotendeels nieuw is voor De Gourmand. Toch doen ze het beiden vanuit dezelfde insteek: hun klanten op de beste manier blijven bedienen. Lees in dit Delicatesse-magazine over de verhalen van de beide slagerijen alsook over het nieuwe concept: de mobiele slagerij.
Word nu abonnee en blijf op de hoogte van uw sector
Delicatesse is een uniek kennis- en inspiratieplatform voor professionals in fijne voedingswaren.
Krijg toegang tot deze vakkennis en word gratis lid van de premiumclub
In dit Delicatesse-magazine komen de volgende items aan bod:
- Mobiele slagerij
De overstap van fysieke naar mobiele slagerij - Paardenvlees
Vaste paardenvleesdag is feest voor de klant - Bereide gerechten met varkensvlees
Onderscheid uzelf met kwaliteit en authenticiteit - Kaasspecial
Blink uit met uniek aanbod in uw kaastoog - In gesprek met Fenavian
Meerwaardecreatie in België houden - Onderzoek winkelomzet
Klant winkelt langer en minder doelgericht - Plantaardige snacks
Zo scoor je met vegetarische en vegan snacks - Energiebesparing bij winkelinrichting
Shop design barometer 2023 - Goedgekozen winkelinrichting
Toon producten op hun voordeligst