Delicatesse numero 2302

De fysieke slagerij gaat al eeuwenlang mee. Maar tijden veranderen, net zoals de verwachtingen van de consument, wat op zijn tijd nieuwe concepten met zich meebrengt, zoals de mobiele slagerij. Verder volgen we Slagerij Veeakker die al 40 jaar lang met zijn slagerij de markt afreist, iets wat grotendeels nieuw is voor De Gourmand. Toch doen ze het beiden vanuit dezelfde insteek: hun klanten op de beste manier blijven bedienen. Lees in dit Delicatesse-magazine over de verhalen van de beide slagerijen alsook over het nieuwe concept: de mobiele slagerij.

BLADER HIER DOOR HET MAGAZINE

Word nu abonnee en blijf op de hoogte van uw sector

Delicatesse is een uniek kennis- en inspiratieplatform voor professionals in fijne voedingswaren.
Krijg toegang tot deze vakkennis en word gratis lid van de premiumclub

In dit Delicatesse-magazine komen de volgende items aan bod:

  • Mobiele slagerij
    De overstap van fysieke naar mobiele slagerij
  • Paardenvlees
    Vaste paardenvleesdag is feest voor de klant
  • Bereide gerechten met varkensvlees
    Onderscheid uzelf met kwaliteit en authenticiteit
  • Kaasspecial
    Blink uit met uniek aanbod in uw kaastoog
  • In gesprek met Fenavian
    Meerwaardecreatie in België houden
  • Onderzoek winkelomzet
    Klant winkelt langer en minder doelgericht
  • Plantaardige snacks
    Zo scoor je met vegetarische en vegan snacks
  • Energiebesparing bij winkelinrichting 
    Shop design barometer 2023
  • Goedgekozen winkelinrichting
    Toon producten op hun voordeligst

Meer weten over

DELICATESSES

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.